Cenaze Hizmetleri Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Hendek Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cenaze Hizmetleri eğitimi sonrası kursiyerler sertifikalarını aldı.

Cenaze Hizmetleri Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı


Eğitimi tamamlayan 13 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, cenaze hizmetlerinin tamamen kişinin rızası ile olduğunu belirterek, Eğitime katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bölgesel olarak eksiklerin giderilmesinde destek olunacağına inanıyorum. Bu iş toplumsal bir hizmettir diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
13 kursiyer sertifika aldı

Hendek Belediyesi BEL-İŞ Merkezi’nde verilen Cenaze Yıkama kursuna 13 kursiyer katılarak sertifikalarını aldı. Hendek Belediyesi Defin Hizmetleri Sorumlusu Abdullah Pehlivan tarafından 32 saatlik eğitimde cenaze yıkamadan, defin işlemlerine kadar yapılması gerekenler hakkında teorik ve uygulamalı olarak cenazelere de götürülüp bilgiler verildi.
Kursiyerler eğitim boyunca, cenaze ile ilgili temel kavramlar, cenazenin yıkanması, kefenlenmesi, dualar ve defin işlemleri ile ilgili teorik bilgilerin yanında, manken üzerinde de uygulamalı olarak eğitim aldı.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184