Çevre Duyarsızlığı

Hendek Dikmen grup yolu Elmacık düzü mevkii duyarsız kişi yada kişiler tarafından atılan çöpler yüzünden çöplüğe dönüştü.

Çevre Duyarsızlığı


Hendek Dikmen Grup yolu Elmacık düzü mevkii, duyarsız kişi yada kişiler tarafından hemen yol kenarına atılan inşaat artıkları, halı, kilim gibi cisimler ve atılan diğer artıklardan dolayı çöplüğe dönüştü.

Daha önce Hendek Belediyesi tarafından temizlenen bölgenin tekrar çöplüğe dönüşmesi ve hemen yol kenarı olması dolayısıyla bölgeye ziyarete gelenler tarafından hiç hoş karşılanmıyor.

Bölge sakinlerinden bazı Vatandaşlar bölgemiz yayla Turizmine uygun bir bölge. Çiğdem ve Dikmen Yaylası var ve devamlı ziyaretçiler geliyor. Kısacası bu yolu bölgemize gelen yabancılarda kullanıyor. İnsanlarımızın biraz daha duyarlı olmaya çağırıyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yine aynı bölgede çobanlık yapan bir Vatandaş yol kenarından topladığı şişe ve çöpleri çuvallara doldurup uzak Mahallelere giden Hendek Belediyesi çöp araçlarının alması için yol kenarına bırakmış ve yaptığı çağrıda herkesi sorumlu davranmaya davet ediyor. Çevremize duyarlı olalım, küçük bir cam parçası sıcak havalarda yangına yol açabilir onun içinde her önümüze gelen yere çöp atmayalım diyerek duyarlı olmaya davet etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184