ÇEVRE EĞİTİM KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İFTAR VERDİ

İlçemizde faaliyet gösteren Çevre Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği (Semerkand) iftar verdi.

ÇEVRE EĞİTİM KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İFTAR VERDİ


İftara MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Dernek Başkanı Cemil Alkan, Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonu Büyükşehir Belediyesinin verdiği iftar programında olan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş ve AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu’da katılarak Dernek yönetimi ve vatandaşlarla sohbet ettiler.
İftar sonrası sohbet havasında geçen gecede ÇEKSOY Derneği Başkanı Cemil Alkan, İftara katılan herkese teşekkür ederek manevi duygularımızın kuvvetlendiği, yardımseverliğin doruğa ulaştığı, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının güçlendiği bu ulvi günleri en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir Ramazana daha kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.
Oruç ayı olan Ramazan bünyesinde, birçok hikmeti, güzellikleri barındırmaktadır. Oruç insanoğlunun, aç kalarak nimetlerin kıymetini bilmesine ve bu nedenle yoksulların halini düşünerek merhamet ve şefkat hisleriyle yaklaşmasına sebep olmaktadır. Bütün bu özellikleriyle Ramazan, manevi duygularımızın kuvvetlendiği ve nefislerin kontrol altına alındığı günlerdir. Yüce Mevla’dan Ramazanın, Hendekli hemşerilerimize, milletimize ve tüm İslâm âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.
Sevinç ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız bu mübarek günlerin sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum dedi.

İftar programı çay sohbeti ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184