CHP HENDEK İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak’tan açıklama.

CHP HENDEK İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA


Ülkemizde 15-16 Temmuz günlerinde yaşanan hain darbe girişimi sonrası, demokrasi nöbeti adı altında meydanlarda toplantı organize edenler; Vatanı, Milleti düşündüklerinden değil kendi kişisel korkuları ve kişisel çıkarları için çabalamaktadırlar.

Bazılarının son günlerde CHP yönetici ve üyelerinin bu toplantılara katılmamasını farklı manalara çekerek, siyasi rant peşinde olduklarını görüyor, duyuyoruz.

Kimilerinin darbe sonucu ne olur diye korkudan titrediği ve sesiz kaldığı saatlerde CHP Hendek ilçe yönetimi yerel basına, sosyal medyaya darbeye ve darbecilere karşıyız mesajını veren Demokrasiyi ve Cumhuriyeti savunacağı söyleyen ilk örgüttür.

Dün bölücü PKK ile masaya oturup pazarlık yapıp, FETO’cu yapılanmayla birlikte vatanseverleri zindanlara tıkanlar, şehitlerden, gazilerin akan kanından sorumludur. Bu yapılanma ile etle tırnak gibi oldukları unutulmamıştır. Kandırıldım mazeretine sığınan AKP ilk önce halkımızdan özür dilemelidir.

Cumhurbaşkanına biat edin söylemlerinin haykırıldığı, iktidar yanlısı sloganların atıldığı, şeriatçı rabia işaretlerinin yapıldığı bu sözde demokrasi nöbetinde Cumhuriyetçiler, Demokratlar, CHP’liler bulunamaz.

Laik, demokratik Cumhuriyeti kuran ve yaşatan CHP’dir.

CHP Atatürk devrim ve ilkelerinin savunulduğu her yerde vardır ve olacaktır. Darbelere ve darbecilere karşı olduğumuz bizim gerçeğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerimizi halkımızla paylaşır, çirkin dedikodular ile CHP’yi karalama çabasında olan ucuz karakterleri kınarız…


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 11:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aslı Yılmaz
Aslı Yılmaz - 8 yıl Önce

Chp tarihte yaptiklariyla yeterince karadir zaten kimse onu daha fazla karalayamaz rahat olun.Atatürkü bu kadar sevdiğiniz icin mi kurdugu okulları ve heykellerini yakan,kurdugu Cumhuriyeti yikmaya calisan,yunani denize dokerek temizledigi vatani kurdistan yapmaya calisan teroristlere yardimci oldunuz cenazelerine gittiniz? Gecmisinize bir bakin sonra vatan sözünü kullanin !!

Erkan KARABACAK
Erkan KARABACAK - 8 yıl Önce

Chp nin zaten en tepesinden en tabanina kadar kadar felsefeniz,zihniyetiniz ayni.Size bu satirlar asil yazdiran sebep inaniyorum k:i bu darbe den eli bos dondunuz.iktidar olmayi belerken hayal kiriklgna ugradiniz.cunki sizin ancak darbelerden sonra iktidar umudunuz artardi.Asil sizin menfaat ve cikarlariniz suya dustu Hangi ruh haliyle bu satirlari kaleme aldiniz anlamis degilim....

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184