Çiğdem Yayla Şenliği Coşku İle Yapıldı

Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından Düzenlenen Çiğdem yayla şenliği coşku ile yapıldı.

Çiğdem Yayla Şenliği Coşku İle Yapıldı


Çiğdem Yayla şenliğine Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir, Akyazı Muhtarlar Dernek başkanı Bekir Durmuş,MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ve Akyazı,Hendek ve Şehir dışından gelen çok sayıda vatandaş katıldı

 

Bu yıl 20.si Düzenlenen Çiğdem yayla şenliği geniş katılım oldu sahneye çıkan yöreserl sanatçıların söylediği türkü ve kemençe sanatçılarının çaldıkları kemençe ile çiğdem yayla şenliğine katılanlar keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

 

Cuma günü öğlenden sonra başlayan Sunuculuğunu Remzi Arman(Gönül Dostu)yaptığı  20.ci Çiğdem Yayla şenliğine Emrah Başkan, Ahmet Atmaca, İsmail Güler, Ali Alkurt, Nizam Bektaş, Ramazan Beşel, İslam Ökten, Ferat Bektaş, Şaban Toprak, Nafi Öner, Muhammet Sarı, Ebru Kasapoğlu, Taner Eyüpoğlu, Musa Bayraktar, Göhan Kaya, Onur Özkan, Alim Koca,Yasin Kılıç ve Davul Zurna Ekibi Katıldı.

 

Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından Düzenlenen Çiğdem yayla Cuma günü öğlenden sonra başladı.

3. Gün devam eden 20. Çiğdem yayla senliğine katılanlar müzik dolu bol bol horan teperek keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Hendek Belediyesi ve Akyazı belediyesi tarafından Hem şenlik alanı toz olmamsı için sık sık sulanırken şenlik alanı ve çevresinde çöp toplama işlemi gerçekleşti.

Jandarmada alanda devriye görevi yaparak her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevre güvenliğini sağladı.

Çiğdem yayla şenliğine katılanlar keyifli bir hafta sonu yaşamanın mutluluğu içinde evlerinin yolunu tuttular.

Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der yayla şenliklerinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.

































Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2018, 22:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÖNÜL DOSTU
GÖNÜL DOSTU - 6 yıl Önce

bi̇zleri̇ yalniz birakmayip yayla şenli̇kleri̇mi̇zi̇ gelemeyenlere ulaştiran si̇zlere teşekkür ederi̇m..eli̇ni̇ze sağlik hendek gündem ai̇lesi̇

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184