Çilek 9. Dönem Başkan Seçildi

Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu seçimine tek liste ile giden mevcut Başkan Vahdet Çilek güven tazeledi.

Çilek 9. Dönem Başkan Seçildi

1997 yılından bu yana Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı yapan Vahdet Çilek 9. Dönem sonunda tekrar Başkanlığına devam ediyor.

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen kongreye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, STK Temsilcileri ve üyeler katıldı.

Kongre Divan Başkanı SESOB Başkanı Hasan Alişan olurken Katip üyeler ise M. Yaşar Demirel, Cemil Varlıca, Burhan Akbıyık ve Gülhan Atmaca oldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek, çok değerli genel kurul üyeleri eğer siz olmasaydınız, biz zaten olmazdık.

Onun içinde sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri var edenler sizlersiniz. Genel kurula katılım sağlayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum iyi varsınız ifadelerine yer verdi.

Kongre salonunda uzun yıllar meslekte hizmet veren 4 üyeye plaket takdim edilmesi ve protokol konulmalarını ardından seçime geçildi.

124 üyenin 79’unun oy kullandığı kongre sonunda seçime tek liste ile giden Vahdet Çilek güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek’in Yönetiminde ise şu isimler yer aldı.

İsmail Ocak, Neşe Yılmaz, Bilal Kılıç, Belkıs Cerav, Vasvi Dündar ve Şuayip Mindiloğlu

Denetim Kurulunda ise Emine Mine Demirel, Yüksel Civelekoğlu ve Nurten Yetim yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184