Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Hendek'te karısının eski eşini öldüren F.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Zanlısı Tutuklandı


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 2 gün önce işlenen "eski eş" cinayetiyle ilgili titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Karıma hakaret etti

Edinilen bilgilere göre, karısının eski eşini öldüren F.S. (32) olaydan hemen sonra gözaltına alındı. Emniyette sorguya alınan katil zanlısı eş cinayeti işlediğini itiraf etti.

Şüpheli F.S. ifadesinde ölen Okuyan'ın karısına hakaret ettiğini belirterek "Eşim hakkında sosyal medya üzerinden hakarete varan yorumlar yaptı. Olay günü de tartıştık. Tartışma büyüyünce cinnet geçirdim ve vurdum” diyerek ifade verdiği öğrenildi.

Emniyetteki sorgusunun ardınan Mahkemeye sevk edilen F.S. "hakaret ve cinnet" şeklindeverdiği ifadesini yinelerken, Mahkeme heyeti F.S.'nin tutuklanmasına hükmetti.

Çocukları teslim ediyordu

Öte yandan, konuyla ilgili inceleme yapan Hendek Emniyeti bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olayda eski ve yeni eşler arasındaki tartışmanın Emrah Okuyan'ın 2 çocuğunu eski eşine teslim ettiği sırada sokakta yaşandığı, cinayetin de bu sırada işlendiği belirtildi.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184