Çocuk Atletizmi ve Temel Jimnastik Eğitimi Projesine Ödül

Hendek Belediyesi ve birden çok kurumun işbirliğinde düzenlenen "Çocuk Atletizmi ve Temel Jimnastik Eğitimi" projesi Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından "Örnek Genç Gelişim Projesi" seçildi.

Çocuk Atletizmi ve Temel Jimnastik Eğitimi Projesine Ödül

Hendek Belediyesi ve birden çok kurumun işbirliğinde düzenlenen ve Hendek Belediyesi Jimnastik salonunda çalışmaları devam eden ‘Çocuk Atletizmi ve Temel Jimnastik Eğitimi’ projesi, Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından İstanbul Sancaktepe’de düzenlenen ‘2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’nda örnek genç gelişim projesi seçilerek ödüllendirildi.

Örnek Genç Gelişim Projesi Seçildi

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından düzenlenen 2.Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni İstanbul Sancaktepe’de gerçekleştirildi. Düzenlenen törende Hendek Belediyesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hendek Jimnastik Spor Kulübü işbirliğinde imzalanan ve Spor Federasyonlarının örnek çalışma olarak gösterip ülke genelinde yaygınlaştırma plan çalışmalarını yaptığı ‘Çocuk Atletizmi ve Temel Jimnastik Eğitimi’ projesi Spor Alanında Örnek Genç Gelişim Projesi seçilerek ödül aldı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yoğun programı nedeniyle düzenlenen törene katılamazken projeye göstermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Kulüp Başkanı Keskin Ve Baş Antrenör Yıldırtan Teşekkür Etti

Düzenlenen zirve toplantısında Hendek Jimnastik Kulübü Başkanı Doğukan Keskin ve Projenin mimarı Baş Antrenör Ali Yıldırtan, Hendek Jimnastik Spor Kulübü yönetim kurulu olarak ödülü takdim aldılar. Projeye desteklerinden ötürü Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na ve Hendek için hazırlanan çalışmayı örnek çalışma olarak ödüle layık gören Türkiye Kentsel Tesis ve Yönetim Derneği (TRKTYD)’ye teşekkür ettiler.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184