Çocuk Şenliği

Hendek İlçemizde bir grup gönüllü insan, ihtiyaç sahibi ve mülteci ailelerin çocuklarına yönelik olarak Hendek Gençlik Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirdi.

Çocuk Şenliği

Etkinlik kapsamında sinema gösterimi, Nasrettin hoca tiyatro gösterimi, katılımcı çocuklara oyuncak hediye dağıtımı ve ikramlar yer aldı. Yaklaşık 100 çocuğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocukların yaşadığı mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

Etkinliği organize eden gönüllülerden Metin Karabaş ‘’Kendi imkânlarımız ölçüsünde Hendek’te ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaya çalışan gönüllü arkadaşlarız. Bu soğuk günlerde zaman zaman yakacak ve kıyafet temin ederek, bedenlerini ısıtmaya çalıştığımız çocukların yüreklerini de ısıtmak amacıyla böyle bir faaliyet düzenlemek istedik.

Çevremizle bu fikri paylaştığımızda, gönlü güzel birçok insanın maddi ve manevi desteğiyle etkinliği hayata geçirdik. Belki de çoğunun ilk defa gideceği göreceği sinema ve tiyatro gösterisi ile onlara farklı bir ortam oluştu.

Amacımız çocukların neşelerini, umutlarını ve yüzlerindeki tebessümü çoğaltmak. Onların yüreğinde mutluluk yaşattıkça, bizim yüreğimizdeki mutlulukta çoğalıyor. Çok güzel ve keyifli bir etkinlik oldu, çocukların neşesi görülmeye değerdi.

 Etkinliğe katkı sunan, imkân sağlayan, emek veren ve fedakârlık gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbimin hayırla mükafatlandırmasını diliyorum.

 Etkinlik için imkan sağlayan Gençlik Merkezi Müdürümüz Süleyman Akıncı’ya ve çalışma arkadaşlarına, yaptığı gösteri ile etkinliği renklendiren Muhammed Gökmen'e, hediyeleri temin edip hazırlayan Şeyma Çakıroğlu'na, ikramlara katkı sunan Hakan ve Berkan Doğru kardeşlere tekrar çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

Hendek İlçemizde bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2023, 08:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mevlüt Gökdemir
Mevlüt Gökdemir - 1 yıl Önce

Emeği geçen herkesten Alla razı olsun...

Büşra Kandil
Büşra Kandil - 1 yıl Önce

Ne güzel çocuk sevindirmek Hepnizden Allah razı olsun emeğinize sağlık

Binnaz kayaoglu
Binnaz kayaoglu - 1 yıl Önce

Emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184