Çocuklara ‘Bizim Turgut’ Hediyesi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 19-21 Kasım tarihleri arasında Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde 11:00-17:00 saatleri arasında ara tatil hediyesi olarak Çocuk Şenliği düzenleneceğini belirterek, “ Her yaş grubuna özel oyunlar, yarışmalar ve ikramlarla çocuklarımız için dolu dolu 3 gün hazırladık. Herkesi bekliyoruz” dedi

Çocuklara ‘Bizim Turgut’ Hediyesi

Cuma-Cumartesi-Pazar

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 19-21 Kasım tarihleri arasında Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde ‘Çocuk Şenliği’ düzenleneceğini duyurdu. Öğrencilere ara tatil hediyesi olarak düzenlenen şenliğin 19 Kasım Cuma günü başlayacağını söyleyen Başkan Babaoğlu, “Cuma-Cumartesi ve Pazar günü 11:00 ile 17:00 saatleri arasında ilk-orta ve lise öğrencilerine yönelik keyifli bir gün geçirmeleri adına, çok güzel organizasyonlar hazırladık” diye konuştu.

Her Yaş Grubu Düşünüldü

Çok sayıda şişme oyun grubunun alana kurulacağını ifade eden Başkan Babaoğlu, “ 4-7 yaş oyun parkı, dev oyun parkı, şişme parkur-rodeo-langırt-gladyatör, yastık savaşı, futbol kalesi, dart oyun alanı oluşturulacak. Ayrıca kurulacak olan sahnede çeşitli gösteriler ve müzik oyunları sahnelenecek. Mini yarışmalar düzenlenecek, yüz boyama ve karaoke etkinliği şenliğimizde yer alacak” dedi.

İkramlar Ve Sınırsız Eğlence

Pamuk şeker, patlamış mısır ve balon dağıtılacak etkinliğe tüm aileleri çocuklarıyla davet eden Başkan Babaoğlu, “Ara tatilin son 3 gününde hava şartlarını da hesaba katarak kapalı Pazar yerinde güvenli bir şekilde böyle bir etkinlik hazırladık. Tüm çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği ortam hazırlıyoruz.Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onları çok seviyoruz. Çocuklarımızı gençlerimizi herkesi bu güzel güne ortak olmaya bekliyoruz. Pazar yerini sevgimizle ısıtıp, çocuk sesleriyle şenlendirelim. Mutlaka bekliyoruz.” dedi

Ara Tatil Hediyesi

Ara tatilin son günlerinde yapılan etkinliğin ardından okullarda ders zilinin yeniden çalacağını ifade eden Başkan Babaoğlu, “Bu etkinliklerimizin sayısını arttırmayı planlıyoruz. Önce eğleniyoruz ardından ilk ders ziliyle birlikte derslerimizi ihmal etmeden çalışkan olduğumuzu bir kez daha gösterelim” diye konuştu.

Tek Giriş Kapısı Olacak

Bu arada Hendek Belediyesinden ise yapılan açıklamada şenliğin yapılacağı Pazar yerine girişin tek kapıdan, kontrollü bir şekilde sağlanacağı ifade edildi. Açıklamada, “ Pazar yeri girişinde kontrollü geçiş sağlanacak maske zorunlu olacaktır. Girişler Pazar yeri ana kapısı olan Zabıta noktasından olacaktır” denildi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2021, 19:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendek li
Hendek li - 2 yıl Önce

Sizin Turgut mu.

Hakan candan
Hakan candan - 2 yıl Önce

Bizim değil di hep sizindi artık başkasının

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184