Çok Şükür İyiyim

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu sağlık durumu hakkında bilgilendirdi.

Çok Şükür İyiyim


Sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, iyi olduğunu ve istirahatte olduğunu belirterek geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.

İşte Babaoğlu’nun paylaşımı;

Kıymetli Hemşerilerim;

Bayramın 1. gününde geçirmiş olduğum ufak kaza sonrasında tedavi gördüğüm hastaneden taburcu edildim. Çok şükür iyiyim ve evimde istirahat ediyorum.

Hastaneye kaldırıldığım ilk andan itibaren benimle yakından ilgilenen Hendek Devlet Hastanesi Başhekimine, Doktorlarımıza ve tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Hastaneye kaldırıldığımı duyduktan sonra gerek arayan gerekse de mesajlarıyla geçmiş olsun dileklerini ileten, Hendekli ve Sakaryalı hemşehrilerim başta olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Emniyet ve Jandarma teşkilatımızın mensuplarına, Sakarya’da ve çeşitli illerde görev yapan bürokratlarımıza, Sakarya ve Hendek protokolüne, siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarıyla yönetimlerine, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, muhtarlarımıza, spor ve iş dünyasının tüm temsilcilerine, basınımızın güzide temsilcilerine ve ismini sayamadığım herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hepinizi Allah’a emanet ediyor, hayırlı günler diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184