Çölyak Hastaları ve Ailelerinden Babaoğlu’na Ziyaret

Milletin gönlünde taht kuran, Hendek’in ‘Bizim Turgut’ diyerek bağrına bastığı kıymetli başkanımız Turgut Babaoğlu’na Çölyak Aileleri olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Çölyak Hastaları ve Ailelerinden Babaoğlu’na Ziyaret


Büyük bir teveccüh ile Hendek Belediye Başkanı seçildiniz. Millete hizmet için çıktığınız bu yolda en büyük dileğimiz Rabbimin sizleri en güzel hizmetlerle taçlandırması.

Uzun gecelerin, uykusuz sabahların peşini bırakmadığı anlarda, dualarla dimdik durdunuz. Anaların, çocukların hizmet bekleyen Hendeklilerin dua ve destekleri ve sizin onurlu duruşunuzun başarıları beraberinde getireceğine inancımız tam. Hak ettiğiniz tüm güzellikler ve en büyük başarılar ömrünüz boyunca hep sizinle olsun. Bu kadar güzel bir yüreğe ve inanca sahip biri olarak büyük başarılara imza atacağınıza eminiz.

Bu ziyarette bizlere eşlik eden biz Çölyaklıları yalnız bırakmayan ilk günden bu yana desteklerini bizlerden esirgemeyen Hendekli işadamlarımızdan Sayın Orhan Ayyıldız ve İlçemiz esnaflarından Sayın Süleyman Demirel'e Çölyak Aileleri adına sonsuz teşekkürleri borç biliriz.

Başkanımızın her zaman yanımızda olacağını biliyoruz. İlçemize kazandıracağınız güzel hizmetler için teşekkür ederiz diye konuştu.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ziyarete Gelen çocuklardan Zeynep Kılıç’ı koltuğuna oturttu 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramını kutladı ve emrinizi bekliyorum dedi.

Babaoğlu yaptığı açıklamada, bizler Çölyak hastalarımızla özelikle bu coçuklarımızla ilgili mevcut ailelerimizle bir çok defa bir araya geldik, onların sorunları ve problemlerini biliyoruz. Kendileriyle ne pahasına olusa olsun biz çözüm üreteceğizi söyledik, hatta antanatifli bir çözüm ürettik. Bu hastalığın Ailelere maliyeti çok yüksek pahalı bir hastalık belki dermanı şuan yok ama en azından bu şekilde yaşamasını bu Aileler öğrenmiş, sadece onların yaşam tarzına göre beslenme alışkanlıklarını kazanmaları gerekiyor. Bu ürünlerde biraz pahalı bizlerde onlara bu noktada gıda, özelikle coçuklarımızın beslenmesiyle ilgili destek olacağımızın sözünü daha önceden vermiştik. Şimdi bunun hayata geçirilmesi kaldı inşallah hep birlikte iştirade halinde bunu gerçekleştireceğiz dedi.



Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184