Cumhuriyet Coşkusuna Muhteşem Kapanış

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlayan Hendekliler Fener Alayı ile muhteşem bir kapanış yaptı.

Cumhuriyet Coşkusuna Muhteşem Kapanış


29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne Hendekli Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hendek saat kulesi önünden başlayan yürüyüşte Vatandaşlara binlerce Türk Bayrağı dağıtılırken, yürüyüşe katılan çoluk çocuk tüm Vatandaşlar dev Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri taşıdı.

Saat kulesi önünden başlayarak Üniversite Caddesi boyunca devam eden ve Hendek Cumhuriyet meydanında sona eren yürüyüş sonunda Vatandaşlar Atatürk anıtı önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okurken, Ataya duyulan saygı ve Özlem ile minik Öğrenciler tarafından okunan Andımıza hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanında toplanan Vatandaşlara Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiiri ile seslenen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu konuşmasında, bu Vatanı bizlere emanet eden rahmeti rahmana kavuşan değerli büyüklerimizi rahmet ve şükran ile anıyoruz. Bu akşam Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümü vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz programımıza iştiraklerinizden ötürü Türk ordusunun şerefli mensupları, emniyet teşkilatımızın şerefli mensupları ve şerefli Hendek halkı çoluk çocuk hepinize bizleri yanlız bırakmadığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnşallah daha nice 96 yılları Cumhuriyet ile birlikte kutlamayı mevlam nasip eylesin. 15 Temmuz sürecinde bir kez daha anladık ki bizim bizden başka dostumuz yok. Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza etmek biz ve bizim gibi tüm halkımızın görevidir diye konuştu.














Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184