D-100’de Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Hendek D-100 Karayolu Kargalı Hanbaba Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

D-100 Karayolu Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesi mevkii Adapazarı istikametinde Ambulans, Otomobil ve Tır’ın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek’ten Adapazarı istikametine hasta nakli yapmakta olan 54 E… plakalı R.A. idaresindeki Ambulans ile aynı yönde ilerlemekte olan 54 KK… plakalı Y.E.U. idaresindeki otomobil, Hendek Kargalı Hanbaba Mevkii kontrolsüz kavşağında Adapaarı istikametinde ilerlerken Hendek istikametine dönmek isteyen 17 ABY… plakalı S.U. idaresindeki Tır ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile Ambulans içerisinde bulunan sağlık görevlileri R.A., B.U. ve Ö.Ö ile ambulansta bulunan hasta H.A. ile Otomobil içerisinde bulunan Y.E.U., G.U. K.U. ve F.A. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis Ekibi, İtfaiye, Polis ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) sevk edilirken, yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince Hendek Devlet Hastanesi, Akyazı Devlet Hastanesi ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, kaza sonrası kısmen trafiğe kapanan D-100 Karayolu İstanbul istikameti Trafik ekiplerince tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kaza sonucu maddi hasar oluşan araçların kaldırılma çalışmaları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184