DARBECİLERE BİR TEPKİ DAHA

Taytem Dinlenme tesisleri, İsmail’in Yeri Bolu Dağı Et Lokantası’nın franchise anlaşmasını tek taraflı feshederek, tabelalarını söktürdü.

DARBECİLERE BİR TEPKİ DAHA


Darbe girişiminin ardından bir çok firma darbe teşebbüsünde bulunan terör örgütüne yakın ilişkilerde olduğu bilinenlerle ilişkisini kesmek için harekete geçti.

Hendek’te bulunan Taytem Dinlenme tesisleri de, uzunca bir süredir anlaşmazlığa düştükleri İsmail’in Yeri Bolu Dağı Et Lokantası’nın franchise anlaşmasını tek taraflı feshederek, tabelalarını söktürdü.

Hendek TEM otoyolu üzerinden faaliyetlerini sürdüren ve Eski Milli Futbolcu Tayfur Havutçu’nun sahibi olduğu Taytem Dinlenme tesisleri, önceki gün Bolu Valiliği tarafından, D-100 üzerindeki Bolu Dağı İsmail’in Yeri tesislerinin kapatılmasının ardından, bu firma ile franshise anlaşmasını derhal feshederek, aynı gece tabelalarını söktürdü.

TAYTEM Dinlenme tesislerinde işletmecilik yapan Akın Zöhrap yaptığı açıklamada, bizler her zaman Milletimizin ve Devletimizin yanında olmuşuzdur. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, saygıdeğer Devlet büyüklerimizi bugüne kadar büyük bir gurur ile tesislerimizde ağırlamış bulunmaktayız.

Hiçbir ticari kazanç, Devletimizin bekasından, Hürriyetimizden ve Demokrasimizden önemli değildir. Dolayısıyla, zaten uzunca bir süredir fiili olarak ayrı hareket ettiğimiz, bu marka ile ilgili olan franchise anlaşmamızı derhal sonlandırmış bulunmaktayız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184