Değerlendirme Toplantısı Gölyayla’da Yapıldı

Ormancılık Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı Hendek Gölyayla’da Yapıldı

Değerlendirme Toplantısı Gölyayla’da Yapıldı

Bölge Müdürü Ziya Polat Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Özlem Cevahirci, Yakup Eraslan, Mehmet Demirbağ, Şube Müdürleri, İşletme Müdürlerinin katılımıyla başta üretim pazarlama olmak üzere, silvikültür ve diğer ormancılık faaliyetleri hakkında kasım ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bölge Müdürü Ziya Polat konuşmalarında; “Tüm çalışmalarımızı yılsonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz.

Bu konuda herkes gerekli tedbirlerini alsın. Sahada tamamlanan ya da yürütülen çalışmaların değişim ve gelişim süreçlerini mutlaka takip edin. Çalışma yapacağınız sahaları kontrol ederek iş planınızı belirleyin ve uygulayın. Ormanlarımızı korumak ve çoğaltmak ülkemize ve çocuklarımıza karşı sorumluluğumuzdur.

Bu duygu düşünceler ile toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Bölge Müdürümüz değerlendirme toplantısının sonunda, Şube ve İşletme Müdürlerimize tek tek söz hakkı vererek, soru-cevap şeklinde karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Bölge Müdürümüz Ziya Polat tarafından, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Adapazarı Orman İşletme Müdürü Serdar Kabakçı'ya, Gebze Orman İşletme Müdürü Mustafa Koçak'a, Fidanlık Müdürü Didem Tozan'a ve Basın İletişim Şube Müdürü Pınar Dönmez'e teşekkür belgesi verildi. Daha sonra tüm Orman İşletme Müdürlerimize “Türkiye Yüzyılı" tablosu hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2022, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184