Demirel Sessizliğini Bozdu

Yaklaşan Hendek Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi öncesi Başkan Mehmet Yaşar Demirel sessizliğini bozdu.

Demirel Sessizliğini Bozdu

Seçimler sokakta dedikodu yaparak kazanılmaz diyen Demirel, çamur at, izi kalsın mantığıyla hareket edenler önce bir kendilerine baksınlar dedi.

Sokak dedikodusu eski Başkana yakışmıyor

Uzun yıllar Hendek'te Belediye Başkanlığı yapmış, eski Milletvekili sıfatı almış bir siyasetçinin sokakta ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım hakkında dedikodu yapmasına üzülüyorum diyen Demirel, üzüntüm dedikodu yapan siyasetçinin şahsıyla ilgili değildir, aksine Hendek'te geçmişte temsil ettiği makamlarla ilgilidir. Eski Belediye Başkanı sıfatı taşıyan bir siyasetçinin, şahsımla ilgili sokak dedikodusu yapması, hoş bir davranış değil dedi.

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir

Açık oylama ile ilgili üyelerimizi el kaldırma konusunda tehdit ettiğimiz konuşuluyor. Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın üyeler üzerine iddia edildiği gibi bir baskısı olmamıştır. Üyelere baskı yaptığımız şeklindeki iddialar ve söylemler, demokrasi adına çok çirkin konuşmalardır. Kaldı ki Kooperatif personeli içinde de üyelere baskı yapacak bir personelimiz yok. Bizi bu tip çirkin iddialarla suçlayanlar, önce bir kendilerine baksınlar. Geçmişte aldığı sıfatları koz olarak kullanıp üyelere baskı yapan, eski Başkanın ta kendisidir. Sayın Başkan! Sizin bu iddialarınıza sadece gülüyorum. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.

Üyelerimiz cevabı genel kurulda versinler

Birçok seçime girdim, girdiğim seçimlerin hangisinde üyelerimize baskı yaptım? Bu yüzden üyelerimiz sokak dedikoducularına en güzel cevabı Genel Kurulda versinler. Kooperatif üyelerimiz seçim günü (25 Temmuz Pazar günü) çekinmeden gelip, kendi hür iradesiyle Başkanını seçsin ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2021, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184