Deprem Farkındalığı İçin Pedal Çevirecekler

Marmara Depreminin 23.yılı nedeniyle Hendek’ten başlayıp Sakaryapark’a kadar pedal çevirme etkinliği düzenleyecek olan Kızılay heyeti, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Deprem Farkındalığı İçin Pedal Çevirecekler

Kızılay’a Tam Destek

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Sandıkçı, Özcan Nalbant ve Rüstem Yazar ile Kızılay Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı, Yardımcısı Osman Dinçer ve Yönetim Kurulunu makamında misafir etti. Ziyarette Marmara Depreminin 23.yılı anmaları kapsamında farkındalık oluşturmak adına yapılacak pedal çevirme etkinliği ele alındı.

Hendek’ten Başlayacak

17 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Hendek Belediyesi önünde başlayacak olan pedal çevirme etkinliği 12.00’da Sakaryapark’ta sona erecek ardından Kızılay tarafından basın açıklaması yapılacak. Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç etkinlikle ilgili son hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, destekleri nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Deprem Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

Depremden en çok etkilenen güzergâhlar üzerinden geçerek Sakaryapark’ta sona erecek olan etkinlik nedeniyle Kızılay’a teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, “17 Ağustos 1999 depremini unutmuyor, deprem şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184