Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş’ın Kars’ta Misafiri Oldular

Sakarya’dan Yola Çıkan Sarıkamış Platformu Sakarya Grubu Sakaryalı Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş’ın Kars’ta Misafiri Oldu

Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş’ın Kars’ta Misafiri Oldular

Sarıkamış Şehitleri Anma Programının 108. Yıl Dönümü etkinliklerine katılmak için Sakaryamızdan 2 otobüs olarak yaklaşık 100 kişi Kars’a gitti.

Burada etkinliklere katılmak için Sarıkamış Şehitleri Anma Programına gelen Sakaryalı Hemşehrilerimiz, Sarıkamış Harekâtı’nın 108. Yıl Dönümü vesilesiyle Kars’a geldiklerini ve bu vesileyle tüm şehitlerimize rahmet dilediklerini belirtti.

 Ayrıca Kars’a gelen Sakaryalı hemşehrilerimiz burada Sakaryamızın yetiştirmiş olduğu Sakaryalı Kars/Digor Kaymakamımı Orhan Gazi Karakaş’ın kahvaltıda misafiri oldu. Kendilerini burada Kars’ta misafir eden Sakaryalı Digor Kaymakamımıza teşekkür ederek; ülkemizin dört bir yanında Sakaryamızı böyle temsil eden bürokratlarımızın olmasının çok önemli olduğunu dile getirerek Sakaryalı Kars/Digor Kaymakamımı Orhan Gazi Karakaş’a Sakarya’dan getirdikleri yöresel ürünleri hediye ettiler.

 Kaymakam Orhan Gazi Karakaş da: Sakaryalı hemşehrilerini Kars’ta görmekten mutlu olduğunu ve memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2023, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184