DİKMEN GRUP YOLU YAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Hendek Belediyesi tarafından Dikmen Grup yolu yama çalışmasına başlandı.

DİKMEN GRUP YOLU YAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI


Sakarya Büyükşehir belediyesi tarafından açıklanan Karadere-Dikmen arası sıcak asfalt çalışması yapılacağı açıklanan 2016 sıcak asfalt çalışmalarının sona erdiği açıklandıktan sonra Hendek Belediyesi tarafın asfalt yama çalışmalarına başlandı.

7 Mahalle tarafından kullanılan Dikmen grup yolunun bir türlü sıcak asfalt yapılmaması yama çalışmalarının 10 aya sarkması bölge halkının tepkisine neden oluyor.

Bölge sakinleri iki bayram geçti Dikmen Grup yolunda herhangi bir çalışma olmadı yer yer çukurlar   15 -20 cm buluyor bir çukurdan kaçsak diğerine düşüyoruz arabalarımız durmadan arıza yapıyor hatta bazı özel mülk yazan 2-3 hanenin yolu sıcak asfalt yapılıyor.

Dikmen grup yolunda bazı vatandaşlar çok daha sıkıntılı durumlar oluşmaması için kendilerince tedbir alıp bu çukurları toprakla doldurmuşlardır.

Bu yolu ise 7 Mahalle kullanıyor yolumuza siyasilerden biraz daha özen göstermelerini istiyoruz dediler.








Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 17:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
isimsiz
isimsiz - 8 yıl Önce

yama yama başka bişey bildikleri yok yeşil vadi kalayıktan bıçkı ya kadar olan yol yıllardır yama yeni yapılan yamalar yolu mahvetti her yer kasis köstebek yuvası gibi hiç yapmasalar dı daha iyiydi syn başkan aracına binip bu yolda yolculuk yapsın nasıl yol yapıldığını bi tecrübe etsin derim

hakan Candan
hakan Candan - 8 yıl Önce

ozel mülk yazip da tamamen asfalt olan yol belediye personelinin sanırım

ömer mutlu
ömer mutlu - 8 yıl Önce

ozel mulk yazan resimdeki arazi kimin acaba aciklarmisiniz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184