DİKMEN YAYLASI KEŞFEDİLİYOR

Turizm bölgesi ilan edilmesi beklenen Dikmen yaylasına ilgi devam ediyor.

DİKMEN YAYLASI KEŞFEDİLİYOR


Kış ve yaz spor merkezi için çalışma yapılan Hendek Dikmen yaylası her hafta sonu çeşitli illerden ziyaretçi almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Hafta sonu İstanbul’dan Toki Emlak Müdürü Hasan Durhat, Modyu Tv Genel Müdürü Tolga Uyar, İDO Özel Kalem Müdürü Mustafa Menteş, İDO İnsan Kaynakları Şefi Nurullah Çalışır, İDO Avukatı Ömer Tosun, İDO Proje Danışmanı Osman Nuri Aksoy, İDO İnsan Kaynaklarından Zafer Yazıcı, Ömer Şengül, Otobüs A.Ş Özel Kalemi Mehmet Kesim, Modyu Tv Sistem Yöneticisi Tolga Özcan, Serdar Sarıhasanoğlu, Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cesur Açıkdilli, Ali Köseoğlu ve Mehmet Köseoğlu’nun misafiri oldular.

Dikmen Yaylası ve Dikmen Yaylasının eşsiz doğasına hayran kalan TV ve Fotoğrafçılıkla ilgilenen misafirler, buralar Fotoğrafçılar için ideal bir yer. Bizler şimdiye kadar nasıl doğası bozulmamış olan Dikmen Yaylasını keşfetmemişiz diyerek serzenişte bulundular.

Dikmen Yaylasında bir gece konaklayan misafirler bol bol Fotoğraf çekmenin yanında Drone (Havadan Görüntüleme) ile çekim yapan misafirler, kendilerini misafir eden Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cesur Açıkdilli ile Ali ve Mehmet Köseoğlu’na teşekkür ettiler.

Diğer yandan İstanbul Kadir Has üniversitesi Dağcılık Kulübü üyelerinden oluşan bir grup Öğrenci de Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’ın bilgisi dâhilinde Dikmen Yaylasında kamp yaptı.

Hendek Dikmen Yaylası Kış ve Yaz Sporları merkezi için önümüzdeki günlerde gelecek olan Bakanlık heyetinin kar ölçümü yaptıktan sonra bölge ile ilgili karar verecekleri düşünülüyor.






Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184