DİKMEN’DE REFERANDUM SESLERİ

Hendek Dikmen Mahallesinde hizmet göremedikleri gerekçesiyle Halk arasında referandum sesleri yükselmeye başladı.

DİKMEN’DE REFERANDUM SESLERİ


Hendek’e 32 Km mesafede olan Dikmen Mahallesi, Sakarya’nın en yüksek noktası (1727) rakımlı ve aynı zamanda üç İlin birleştiği (Bolu, Düzce, Sakarya) noktasında bulunuyor.

Dikmen Mahallesi sakinleri, çıkan yasa ile Büyükşehir sınırlarına dâhil olduk ama bir türlü hizmetlerden yaralanamıyoruz. Bizlerin en çok ihtiyacı olan yol, oda bu yıl Yamaçlı Mahallesine 1200mt sıcak asfalt Mahallenin yarısından başlanarak yarım şekilde yapıldı. Dikmen Mahallesinin 4/3’nün yolu bozuk. Dokuzuncu aydayız ve hala yollarımızda bir çalışma yok diyerek çağrıda bulundular.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin daha önce Karadere-Dikmen arasında yapacağını söylediği sıcak asfalttan hala bir haber olmadığını belirten Mahalle sakinleri, yollarımızda kaza meydana gelmemesi hem şans hem de mucize. Bozulan yollarımızda kaza riski çok fazla diyerek yollarının bir an önce yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanımızı Bekliyoruz

Hendek Belediye Başkanımızı arada sırada da olsa Dikmen’de yüzünü görüp azda olsa derdimizi anlatabiliyoruz diyen Mahalle sakinleri, henüz Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızı Mahallemizde göremedik. Kendisini Mahallemizde misafir etmek istiyoruz, hem bizleri hem de yollarımızı yerinde görüp incelesin diyerek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na çağrıda bulundular.

Referandum sesleri

Hizmet ederler etmezler bu bizlerin dışında olan bir şey ama bizler Dikmen Halkı olarak kendi aramızda “Referendum” yapıp başımızın çaresine bakmamız gerektiği düşüncesindeyiz diyen Mahalle sakinleri, Büyükşehir’e bağlandıksa artık nimetlerinden birazda biz yaralanalım. Kış mevsimi alçak kesimlere geç, yüksek kesimlere erken geliyor. Sıcak asfalt kaç derecenin altında sağlıklı olmuyor bunun merakı içindeyiz. Bazı Mahallelere hizmet bize göre daha fazla yapılıyor, Dikmen Grup yolunu kullananlar nerelere daha fazla hizmet edildiğini görme imkânına sahip diyerek tepkilerini dile getirdi.

Mahalle sakinleri, ilgili Belediye Başkanlarımızdan Yaz ve Kış Sporlarına aday olan ve Sakarya’nın en yüksek noktası olan Mahallemize biraz daha ilgi bekliyoruz diyerek yetkililerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184