DOÇ. DR. MUSTAFA ALTUN GENÇ BAKIŞ’A KONUK OLDU

SAÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi de olan Sakarya TÖMER Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altun, Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına katılarak öğretim elemanları adına değerlendirme yaptı.

DOÇ. DR. MUSTAFA ALTUN GENÇ BAKIŞ’A KONUK OLDU


Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından Ahmet Ümit, Muhteşem Yüzyıl dizisinin sevilen karakteri Sümbül Ağa’yı canlandıran Selim Bayraktar ve dünya çapında Türk dilini ve kültürünü tanıtma amacıyla kurulan Yunus Emre Enstitüsü’nün Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi ‘nin konuk olduğu, Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında aynı zamanda Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi de olan Sakarya TÖMER Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altun 5 hafta süren Türkçe Yaz Okulu hakkında öğretim elemanları adına kısa bir değerlendirme konuşması yaptı.

Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi de olan Sakarya TÖMER Müdürü Doç.Dr. Mustafa Altun’un yaptığı 5 hafta süren Türkçe Yaz Okulu hakkında öğretim elemanları adına kısa bir değerlendirme konuşması konuklar ve izleyiciler tarafından takdirle karşılanarak beğeni topladı.


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184