Doğal Afet Tatile Dönüşsün

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanlığından basın açıklaması.

Doğal Afet Tatile Dönüşsün

Meteoroloji yine uyarılar yapmaktadır, hafta sonu kar geliyor.

Marmara'nın doğusunda, Karadeniz'in de batısında olmamız sebebiyle ülkemiz dört mevsimi en iyi şekilde yaşayan ilçelerden birisidir.

Geçtiğimiz günlerde kar yağışı ile ilgili olarak belediyemiz maalesef yeterli çalışmaları yapamadığını basın aracılığıyla siz değerli Hendekli hemşerilerimizin dikkatine sunmuştuk.

Kimileri, Allah razı olsun duygularımızın düşüncelerimizin sesi oldunuz derken kimileri de Belediyeye muhalefet etmek için hemen açığı buldunuz başkanı kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz, var mı çözüm önerileriniz diyerek bizleri olumlu ve olumsuz şekilde eleştirmişlerdir.

Siyaset ile uğraşanlar eleştirilme makamında olduğu için eleştirilerin olumlusuna da olumsuzuna da açık olmalıdır.

Bu düşünceye de Gelecek Partisi olarak sadece eleştiri yapan değil, çözüm önerilerini de sunan bir parti olduğumuzu o gün söylemiştik. Bugün zamanı geldi çözüm önerimizi sunuyoruz.

Televizyonda, hava durumunu sunan uzman kişilerin vermiş olduğu tahminler doğrultusunda son 80 yılın veya 60 yılın kar yağışı geliyor haberlerini duymaktayız.

Başkanımızın belediye meclis toplantısında vermiş olduğu rakamlara baktığımızda 7000 kilometre yol açma çalışması yapılmış ve toplamda 2 Büyükşehir Belediyemizin göndermiş olduğu araç dahil olmak üzere toplam 8 araçla yapıldığını kamuoyuna belirtmişti.

İlçemizde yaklaşık 20'nin üzerinde JSB bulunmaktadır.

Bu firmalar veya şahıslar ile bir an önce gerekli anlaşmalar ve gerekli planlamalar yapılıp, kar yağdığı andan itibaren hangi araç nerede, hangi bölgede çalışacak bunların bir an önce planlanması yapılmalıdır.

20 araç ile yaklaşık 20000 kilometre yol açılacağı başkanımızın meclis toplantısında yapmış olduğu sunumdan meydana çıkmaktadır.

8 araç ile de 7000 kilometre açılmış 20 araç da eklenince toplamda 7000+20000=27000 kilometre yol açılacağı ortaya çıkmaktadır.

Tabii ki iyi kontrol gerektirir.

Başkanımız ve yardımcıları Senegal'de olmayacakları için, sahada en güzel şekilde ilçemize hizmet sunacağını düşünüyoruz.

Pazartesi işlerine gidecek olan vatandaşlarımızın bu vesileyle işlerine güvenli bir şekilde varmaları bizi ve belediyemizi son derece mutlu edecektir.

Kar yağışının doğal afetten çıkıp doğal güzelliğe dönüşmesi başta Belediye Başkanımız olmak üzere hepimizi son derece mutlu edecektir.

Kar yağışının özellikle hafta sonu yoğun olacağı tahmin edildiğinden dolayı ilçemizde bulunan tüm hemşerilerimize şimdiden iyi tatiller dileriz.

Bu vesile ile görüşlerimizi siz değerli hakkımızın bilgisine sunarız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184