Dolmuş Esnafı Babaoğlu’nu Misafir Etti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Çiftlik - Hantek- Çarşı Durak Başkanı Murat Akdeniz ve üyeleri ile bir araya geldi.

Dolmuş Esnafı Babaoğlu’nu Misafir Etti

Hendek Çiftlik - Hantek- Çarşı Durak Başkanı Murat Akdeniz ve üyeleri, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır, Fatih Öztürk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Furkan Yenel, Komiser İbrahim Fatih Kaya, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Serkan Akdeniz’i Hantek Durağında sabah kahvaltısında ağırladılar.

Kahvaltının ardından sohbet havasında geçen ziyarette Büyüklerimizin yanımızda olması bizleri gururlandırıyor diyen Hendek Çiftlik - Hantek- Çarşı Durak Başkanı Murat Akdeniz Babaoğlu ve beraberindekilere ağırlamaktan dolayı şeref duyduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Dolmuş esnafının talep ve düşüncelerini çok önemsediklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Hendek her geçen gün büyüyor. Her mahallemize hizmet etmek için hep birlikte yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bir yandan Mahallelerimize hizmet etmeye devam ederken, bir yandan da projelerimizi hayata geçirmenin gayretini sarf ediyoruz. Şoför esnafımızın talep ve düşünceleri bizler için önemli. Dolmuş esnafımızın birlik ve beraberliği bizleri memnun ediyor. Hantek durağımızı daha güzel bir görünüme kavuşturmak için gereken çalışmayı yapacağız. Misafirperverliğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184