Dolmuş Esnafından Korona Tedbirleri

Hendek Çiftlik- Hantek-Çarşı dolmuş hattı esnafı Koronavirüs tedbirlerine uyması yolcularında takdirini topluyor.

Dolmuş Esnafından Korona Tedbirleri


Çiftlik- Hantek-Çarşı dolmuş hattında çalışan Dolmuş esnafı araçlarını belli aralıklarla dezenfekte ederek ilaçlarken, araç içerisinde de dezenfektan bulunduruyor. Maske ve soyla mesafe kuralları çerçevesinde tedbirlere uyan Dolmuşçu esnafı Maskesi olmayan ve araca binen yolculara Maske de veriyor.

Araç içerisinde yolcu kapasitesinin Koronavirüs kapsamına uygun halde yolcu taşıyan Dolmuş esnafı yolda bekleyen yolcuların olması halinde Duraktan takviye araç çıkararak yolda kimseyi bırakmıyor.

Vatandaşlar tedbirler ve uygulamalara uyan Dolmuşçu esnafına teşekkür ederek herkesin kurallara uymaları gerektiğini vurguladılar.

Çiftlik-Hantek- Çarşı Hattı Durak Başkanı Murat Akdeniz “Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve sağlığı bizim için önemli. Koronavirüs tedbirleri kapsamında araçlarımızı belli aralıklarla ilaçlıyoruz. Araç içerisinde dezenfektan bulunduruyoruz. Maskesi bulunmayan yolcularımıza maske temin ediyoruz. Yolcu sayısına dikkat ediyoruz ve yolda fazla olan yolcularımızı mağdur etmemek adına duraktan takviye araç çıkartıyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 17:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hastane yolcusu
Hastane yolcusu - 4 yıl Önce

aynı hassasiyeti hastane dolmuş esnafından da bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184