DÖNÜŞÜM MAĞDURLARI UNCUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Hendek Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm mağdurları tarafından oluşturulan komisyon Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nu ziyaret etti.

DÖNÜŞÜM MAĞDURLARI UNCUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Komisyon üyeleri Muhammed Üstündağ, Osman Okuşluğ, Eyüp Başsüslü ile Kemaliye Mahallesi sakinlerinden Selahattin Okuşluğ ve Mualla Başsüslü ile oluşan heyet, Ak Parti il Başkanı Uncuoğlu ile görüşerek, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi, acele kamulaştırmadaki ısrarı nedeniyle şikâyette bulundular. Başkan Ali İnci’nin verilen sözlerini tutmadığını iddia eden heyet, Uncuoğlu’ya, “Eğer orada bir rant varsa Ali İnci’nin değildir. Rant mahalle sakinlerindir. Allah rızası için Ali İnciyi başımızdan alın.” Dedi.

 Ziyaretten memnun kaldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti il Başkanı Recep Uncuoğlu, “Sizlerin bize ilettiğiniz şikâyetler ve talepler ilgilileriyle görüşülecek. Sizlerdir tabiî ki kendi can güvenliğiniz, torunlarınızın ve çocuklarınızın orada sağlıklı bir yerde yaşama hakları vardır.  Eğer bu süreç içersinde bir takım eksik ve hatalar varsa bu zaten hukuk ve yargı yoluyla mutlaka tespit edilir. Zaten bizde bunun takipçiyiz. Bizde bu konuda gerek belediye başkanımız olsun, gerek meclis üyeleri, milletvekilleri ve bakanımızla birlikte ilimizde böyle bir kötü örnek teşkil edecek kentsel dönüşüm örneği yaşamak istemeyiz. Ama sonuç ta bu sorunları hep birlikte çözeceğimize inanıyorum. “dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184