Drone Kurtarma Operasyonu

Kar yağışı görüntüsü çekmek isterken dronu ağaca takılan Vatandaşın yardımına Arama Kurtarma ekipleri koştu.

Kar yağışının ardından oluşan kartpostallık görüntüleri çekmek isteyen Vatandaşın ağaca takılan dronunu Arama Kurtarma Ekipleri kurtardı.

Hendek’te kar yağışı sonrası oluşan kartpostallık görüntüleri çekmek için Hendek Selman Dede mesire alanına giden M.Y.Y. drone ile çekim yaptığı esnada esen sert rüzgâr nedeniyle drone’nin hakimiyetini kaybederek drone ağaca çarptı.

Kaza sonrası drone ağaçta kalırken, tüm çabasına rağmen drone kurtaramayan M.Y.Y. Arama Kurtarma ekibinde görev yapan arkadaşlarından yardım istedi.

Arkadaşlarının talebi için harekete geçen Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) üyeleri, Selman Dede mesire alanına giderek ağaçta kalan drone’yi bulunduğu yerden indirerek ekip arkadaşları M.Y.Y.’ye teslim etti.

Drone kavuşan M.Y.Y. arkadaşlarına teşekkür ederken, drone bulunduğu yerden indiren SAKE Dernek Başkanı Erdal Aydın, bizler gönüllü arama kurtarma ekibi olarak her durumda canlı veya cansız gelen tüm taleplerde elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da arkadaşımız M.Y.Y.’nin bir talebi oldu ve kendisine yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 17:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevil
Sevil - 3 yıl Önce

İyi ki varsın SAKE

Yazıcı61
Yazıcı61 - 3 yıl Önce

Sake ile gurur duyuyoruz. Allah ayağınıza taş değmesin. Geçmiş olsun M.Y.Y. Kardeşim.

Süleyman Demirel
Süleyman Demirel - 3 yıl Önce

SAKE Her yerde

Ebru
Ebru - 3 yıl Önce

Başın düşerse dara hemen SAKE yi ara tebrikler

Elif
Elif - 3 yıl Önce

SAKE her yerde...

Murat bulut
Murat bulut - 2 yıl Önce

U hu

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184