Durdurmuş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutladı

Rehber Kordnatör Milli Yüzücü Aktivist Bilgisayar Yazılımcısı Sakaryalı Yusuf Durdurmuş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutladı

Durdurmuş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutladı

Yusuf Durdurmuş mesajında, Türk Kadını, kurulan ilk Türk Devletinden bu yana, devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer alıp gereken saygıyı görmüştür.

 Kurtuluş Savaşı'nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyet'imizin kurulmasıyla birlikte, toplumsal yaşamda yerini almıştır.

 Kadın; anne, eş, abla, kardeş olarak fedakârlık ve sevginin sembolüdür değerli gönül dostlarım.  kutsal vatanımızın bekası, devletimiz, bayrağımız, namusumuz için canını feda etmekten bir an çekinmeyen, kutsal saydığımız bu değerler uğrunda canını vermekte tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizin bu fedakârlık ve cesaretinin mimarı da acılı yüreklerine rağmen dimdik durmayı başaran kadınlarımızdan başkası değildir. 

Sizlerin ellerinizin değdiği her şeyi güzelleştirdiğinizi biliyorum.

 Bunu yoğun çalışmalarımız içinde bile fark ediyorum.

Emekleriniz için çok teşekkür ederim. 

  Bu duygu ve düşüncelerle ilimiz de ve ülkemizdeki tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum...

Rehber Kordnatör Milli Yüzücü Aktivist Bilgisayar Yazılımcısı Sakaryalı Yusuf Durdurmuş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184