EDT Concept Açıldı

EDT Concept Mobilya düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

EDT Concept Açıldı


İşletmeciliğini İlkan Törün, Barış Törün ve Dilek Törün’ün yaptığı EDT Concept düzenlenen töreninin ardından hizmete açıldı.
İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Fidanlı Mobilya Sahibi İşadamı Şaban Fidanlı, Hendek 2. OSB S.S. 79 Nolu Hankoop Kooperatifi Başkanı Abdullah Uzun, Esnaflar, Törün Ailesi’nin yakınları, Dostları, Arkadaşları ve Vatandaşlar katıldı.
Hanım eli değen heryer güzel olur

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yine güzel bir işyerinin açılışında bir araya geldik. Hanımların elinin değdiği her yer güzel oluyor. Ürünlerin seçiminde ve dizaynında bir hanım eli değdiği belli oluyor, inşallah siz buradan elinizi hiç çekmeyin. İşletmemiz hayırlı ve uğurlu olsun, mevlam hayırlı kazançlar nasip diye konuştu.
Hayırlı olsun

İşletmenin açılış kurdelesini Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Hendek İlçe Başkanı ve İşletmeciler adına Dilek Törün hayırlı olması temennileri ile birlikte kestiler.
Mobilya ürünleri

EDT Concept, Hendek Yenimahalle’de 700 m2’lik alanda Genç Odası, Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Grubu, Bebek Odası, Mutfak Dolabı, Raydolap ve Portmanto ürünleri ile müşterilerine hizmet vermekte.
EDT Concept
Yeni Mahalle Organ Gazi Caddesi (SGK karşısı) Hendek – SAKARYA
Tel: 0536 611 54 65


Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184