EĞİTİM FAKÜLTESİ GİRİŞİNE DUBA

Hendek Belediyesi taleplere duyarlılık göstererek harekete geçti ve Eğitim Fakültesi girişine çivi dubalar koydu.

EĞİTİM FAKÜLTESİ GİRİŞİNE DUBA


Bu Şikâyette Eğitim Fakültesi Girişinden başlıklı haberimizin ardından Hendek Belediyesi taleplere duyarlılık göstererek harekete geçti ve Eğitim Fakültesi girişine çivi dubalar koydu.

Eğitim Fakültesinden Stadyum caddesine çıkmak isteyen sürücülerin tehlike yaşadıklarını belirterek yetkililere seslenmelerinin ardından Hendek Belediyesi, Eğitim Fakültesi girişine ve Stadyum caddesi köşesine araçların park etmesini önleyecek şekilde çivi dubalar koyarak sorunu çözüme kavuşturdu.

Sürücüler, Eğitim Fakültesi girişinde araçların park edilmesini önleyecek şekilde çivi dubaları koyarak soruna çözüm getirmesinden dolayı duyarlılık gösteren Hendek Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.




Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 14:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali AKŞİT
Ali AKŞİT - 8 yıl Önce

Hendek Belediyesinin bu duyarlı ve faydalı davranışını tebrik ediyoruz... Aynı duyarlı davranışı Noksel Fabrikası önünden geçen yol üzerine trafiği tehlikeye sokacak şekilde yol üzerine gelişi güzel park eden Tırların ve araçların yol üzerine trafiği tehlikeye sokacak şekilde park etmelerini önleyecek tedbirleri acilen alması gerekmektedir. Noksel Fabrika Bahçesi ile yol arasında atıl durumda bulunan boş ve çöp dolu yaklaşık 1.5 metrelik alana kaldırım yapılması hem yol üzerindeki trafiği rahatlacak hemde fabrika da çalışan işçilerimizin fabrikaya giriş ve çıkışlarındaki can güvenliği sağlanmış olacaktır... Yol üzerine park eden tırlarada uygun park yeri sağlanması halindede yol üzerindeki trafik tehlikeli durumdan normale dönecektir...alınacak bu çok basit tedbirlerle Tüm Hendekliler huzura kavuşacaktır...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184