EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM ŞENLİĞİ

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Fen, Matematik ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında yılsonu Bilim şenliği düzenlediler.

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM ŞENLİĞİ


SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Fen, Matematik ve Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin Doç. Dr. Aysun Öztuna Kaplan ve Yrd. Doç. Dr. Nuray Çalışkan Dedeoğlu danışmanlığında hazırladıkları yılsonu Bilim ve Matematik Şenliği SAÜ Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Topluma hizmet uygulama dersi kapsamında öğrencilerin düzenlediği bilim şenliğini İlçe ilkokul ve Ortaokulu öğrencileri gezdi.

Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi, Matematik ve Sınıf Öğretmenliği  bölümü öğrencileri Ortaokulu öğrencilerini bilim şenliğini gezdirerek bilgiler verdiler.


Bu kapsamda öğretmen adayları ilkokul ve ortaokul fen ve matematik derslerine yönelik hazırladıkları materyallerin sunulduğu şenlik düzenlediler.

Şenlik havasında yürütülen etkinlikte ziyarete gelen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine deneyler, oyunlar, origami, krigami ve benzeri etkinlikler sundular.


Şenliği düzenleyen öğrenciler “Ders kapsamında yapmış olduğumuz modelleri sergilemekten dolayı gurur duyuyoruz. Geleceğin öğretmen adayları olarak bizi bu seviyelere getiren hocalarımıza ve Dekan’ımıza teşekkür ediyoruz” diyerek Ortaokulu öğrencileri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.






Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184