EĞİTİMDE ÖRNEK OLACAK PROJE

Beylice İlkokulu, Eğitimde örnek olacak bir projeye imza attı.

EĞİTİMDE ÖRNEK OLACAK PROJE



Hendek Beylice İlkokulu İdareci ve Öğretmenleri, Okul-Veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemleri almak ve yaşam koşulları nedeni ile Okula gelemeyen Aileleri, evinde ziyaret ederek bilgilendirmek amacı ile köy köy, mahalle mahalle Öğrenci evlerini ziyaret ediyor.

Okul müdürü Gökhan Oğuz koordinatörlüğünde yürütülen çalışma “Geleceğimiz İçin Size Geleceğiz” adı verilen projeye dönüştürülerek Okula taşımalı eğitim kapsamında gelen tüm Öğrencileri ve Öğrenci velilerini ziyaret ediliyor. Proje kapsamında ilk olarak Düzce ili Gümüşova İlçesi Dededüzü, Pazarcık ve Yeşilyayla köyleri ve Hendek Hacımbey Mahallesinde bulunan Öğrenci velileri ziyaret edildi.



Yapılan çalışmayı memnuniyetle karşılayan veliler öğretmenlere teşekkürlerini ifade etti. Gezi esnasında Okulda Öğrencisi olmayan ve Hacımbey Mahallesinde ikamet eden yaşlı bir kadın Öğretmenlerin önünü keserek “Allah sizden razı olsun. Biz zamanında Öğretmeni bile göremezdik. Şimdi sizler çocukların ayaklarına geliyorsunuz. Allah aşkına sizlere bir şeyler ikram edeyim. Benim evime de buyurun” diyerek bir süre Öğretmenlerle sohbet etti.

Öğrenciler tarafından da büyük ilgi gören çalışmaya gelecek sene de devam edileceği belirtiliyor.


Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184