EL ELE ENGELLİLER DERNEĞİ OTİZM GÜNÜNÜ UNUTMADI

Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününde esnaf ve işyerlerini gezerek Mavi Kurdele dağıttı.

EL ELE ENGELLİLER DERNEĞİ OTİZM GÜNÜNÜ UNUTMADI


Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen ve Yönetim Kurulu üyesi Yasemin Başkara Erdem, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü nedeniyle İlçede bulunan Kafeler, esnaf ve işyerlerini gezerek Mavi Kurdele dağıtarak Otizm gününün önemine dikkat çektiler.

Esnaf ve vatandaşlar 2 Nisan Otizm Farkındalık gününde mavi kurdele dağıtan Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.



Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen 2 Nisan Otizm Farkındalık günü nedeniyle yaptığı kısa açıklamada “Otizmli çocuklarımızın ve ailelerinin bu mücadelelerinde yanlarında olmak, toplumun ve devletimizin en temel görevlerindendir. Erken teşhis olanaklarının geliştirilmek ve gerekli duyarlılığın sağlanması konusunda hep birlikte çalışmak gerekmektedir. Otizm Farkındalık Günü çok fazla üzerinde durulmayan, ama hepimizin karşılaşabileceği bu sorunun gündeme gelmesi açısından son derece önemli bir gündür. Otizmle mücadele eden kardeşlerimizin ve ailelerin yanındayız. Bu anlamlı günde duyarlılık gösteren ve destek veren esnaflarımıza, kafe işletmecilerimize, personellerine ve herkese  yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Kafeler ve esnafların ilgi gösterdiği Otizm Farkındalık gününde bir çok vatandaşta sosyal medya sayfalarında Otizm Farkındalık gününü anlatan fotoğraf ve paylaşımı profil resmi yaptı.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184