Eleştiriye Evet Hakarete Hayır

Hendek Belediyesi sosyal medyadan yaptığı açıklamada yapılan yorumların hakaret derecesine varması dolayısıyla açıklama yaptı.

Eleştiriye Evet Hakarete Hayır

Sosyal medyadan yapılan açıklama;

Kıymetli Hendekliler;

Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na ve belediyemize ait sosyal medya hesaplarına yorumlar yoluyla iletilen tüm talep, istek ve öneri içeren yazılar ciddiyetle takip edilerek işleme alınmaktadır.

 Bu işler sırayla ve aciliyet durumuna göre değerlendirip çözüme kavuşturulmaktadır

Ancak belli/bazı kişilerin ELEŞTİRİ VE SAYGI SINIRLARINI AŞAN, HAKARET İÇEREN, tartışma yaratma amacı taşıyan ve gerçek olmayan suçlayıcı ifadelere yer vererek sosyal medyada yazdığı hiç bir yorum ciddiye alınmamakta, bu tip durumlarda konu Hukuk İşleri Müdürlüğüne sevk edilmektedir

Bahse konu yorumlar kayıt altına alınırken, müteakiben buna devam edilmesinin tespiti halinde Hendek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yapılmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Biz Gazeteciler olarak her türlü eleştirinin yapılabileceği sorunların Belediye’nin Whatsapp  hattına iletebileceği

Mail adreslerine iletebileceği fakat yapılan işlerin ve haberlerin altında yapılan yorumların hakaret derecesine varması hoş olmamakla birlikte haklı iken haksız duruma düşmemek için daha dikkatli cümleler seçilmesi gerekir.Hiçbir Belediye ve Devlet Kurumu eleştirilemez değildir ama eleştiri yaparken hiç kimse kimseye hareket etme hakkına sahip değildir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184