Elmas Kuyumculuk Açıldı

Elmas Kuuyumculuk düzenlenen açılış töreninin ardından hizmet vermeye başladı.

Elmas Kuyumculuk Açıldı

İşadamı Ferhan Büke ile Oğulları Mustafa Büke ve İsmail Büke, ikinci şubeleri Elmas Kuyumculuk açılış töreninin ardından hizmet vermeye başladı.

Elmas Kuyumculuk’un Hendek Cumhuriyet Meydanında bulunan açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayrı Duran, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

İlçemiz büyüyor ve gelişiyor

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçemiz gelişiyor ve büyüyor. Her ne kadar projelerimiz çarşı merkezinin büyütülmesi genişletilmesi adına olsa da yine bir çarşımız var ve çarşımızda ciddi bir ticaret dönüyor. Büke Kuyumculuk Ferhan abimiz uzun yıllar Hendek dışında faaliyet gösterdikten sonra memleketine de bir yatırım yapma gereği duymuş teşekkür ediyoruz ve kısa zamanda da ikinci şubesini açtı. Mevlam kendisine ve İlçemize hayırlı işler nasip etsin. Bir hemşerimizin kendi İlçesinde faaliyet gösterecek olması bizi de ayrıca mutlu ediyor. Bu İlkenin bütün toprakları hepimizin, herkes istediği yerde ticaret yapabilir. Burada dışarıdan gelip ticaret yapan esnaflarımıza da hayırlı işler diliyoruz ama kendi insanımızdan birisinin burada bu işleri yapması bizleri de ayrıca mutlu etmiştir kendisine bu noktada da teşekkür ediyorum. Allah mahçup etmesin, hayırlı işler nasip etsin. Bu vesile ile hem İşyeri sahibimize, hem İlçemize hem de Ülkemize yeni işyerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, Dünya kelamını bırakıyor ve Allah kelamı için sözü İlçe Müftümüze bırakıyorum ifadelerine yer verdi.

Dualar ile açılış gerçekleştirildi

Açılış öncesi Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür tarafından yapılan Dualar ile işletmenin açılış kurdelesini Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayrı Duran, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, İşletmeciler Ferhan Büke, Mustafa Büke ve İsmail Büke hayırlı olması temennileri ile birlikte kestiler.

Hayırlı olsun

Açılış sonrası protokol üyeleri yeni işletmeyi gezerek bilgiler alırken, hayırlı olması temennilerinde bulundular. Açılış sonrası misafirlere çeşitli ikramlar gerçekleştirildi.

Elmas Kuyumculuk

Hendek Cumhuriyet Meydanında hizmet verecek olan Elmas Kuyumculuk’ta, Altın ve Sarrafiye ürünlerinin yanı sıra Elmas ve Pırlanta gibi değerli taşlar, Bay-Bayan Saatleri ile çeşitli ziynet eşyalarının satış hizmetleri gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184