EMLAK KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Hendek Halk Eğitim Merkezi Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifikalarını düzenlenen kahvaltı programı ile aldı.

EMLAK KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI


Hendek Halk Eğitim Merkezi tarafından oluşturulan Emlak Danışmanlığı kursu düzenlenen tören ile sona erdi.

Uygulamalı Eğitim alan Emlak Danışmanlığı kursiyerleri Emlakçılık Mesleği hakkında bilgi sahibi olarak yapılan sınavlar sonrası sertifika kazanmaya hak kazandı.
Hendek Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen Kahvaltılı sertifika törenine Eski Bakan ve aynı zamanda Hendek Emlak Danışmanlığı Kursiyeri olan Ersin Taranoğlu’nun yanı sıra, Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan, Emekli Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem, SAÜ Emlak Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Kargün, Emlak Danışmanlığı Kursu Eğitimcileri Elif Turalıoğlu, Banu Hatipoğlu ve Kursiyerler katıldı.

Amacımız Emlakçılık mesleğinin seviye kazanması

Sertifika Programının açılış konuşmasını yapan SAÜ Emlak Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Kargün, kursların öneminin Emlakçılık mesleğine Halkımızın bakış açısını değiştirebilecek Eğitimler vererek Emlakçılık sektörünün seviye kazanması konusunda çaba göstermektir diye konuştu.

Türkiye’nin ve Kamuoyunun yakından tanıdığı simaları ve değerleri kurslara dâhil ederek Emlakçılık sektörünün seviye kazanması doğrultusunda da çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyen Kargün, bu çabalarımızdan bir tanesi de sağ olsun bizleri kırmayarak bu kursta yer alan Eski Bakanlarımızdan Ersin Taranoğlu sizlerle birlikte kursiyer olarak bu mesleğin yükselmesine ve seviye kazanmasına, kalite kazanmasına çok önemli katkılarda bulunmuştur. Bu anlamda kendisine sizler ve şahsım adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
Mesleğinizde başarılar diliyorum

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan, kursumuzda Eğitimcilerimiz sizlere bilgi ve tecrübelerini katarak Emlakçılık Mesleğinin özelliklerini anlattılar ve öğrettiler. Kurslarımızda öğrendiğiniz bilgileri umarım iş hayatınıza da entegre ederek uygulamaya geçirebilir ve hayatınızda yeni sayfalar açarsınız. Bu anlamda bizleri şereflendiren Bakanımıza bizleri yalnız bırakmadıkları, bizimle birlikte oldukları ve kursumuza onur verdikleri için teşekkür ediyor kursumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum diye konuştu.
Amacımız yanlık imajı ortadan kaldırmak

Emekli Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem, Eğitim Merkezlerimizde değerli eğitimcilerimiz ile birlikte çok sayıda emlak kursları açtık ve umarım sizlerde Eğitimcilerimizden bu konuda çok değerli bilgiler aldınız. Çünkü Halkımız arasında Emlakçı deyince yanış bir imaj var. Bu imajı yıkmak, daha güzel, daha yeni ve daha temiz anlamlar kazandırmak için bu kursları düzenliyoruz. Bu anlamda hepinize aldığınız belgelerinizin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum diye konuştu.
Önemli olan belge değil, bilgidir

Eski Bakan ve aynı zamanda Hendek Emlak Danışmanlığı Kursiyeri olan Ersin Taranoğlu, benim bu kursa katılma amacım yeni şeyler öğrenmekti. Ülkemizde hayat başarı endeskli, herkes başarılı olmayı istiyor. Örneği katıldığımız bu kurs bizlere yeni şeyler öğretti. Bu anlamda Halk Eğitim Merkezleri iyi kuruluşlar ve bu gibi kuruluşlar aracılığı ile sizlerde bundan sonra hayatınıza yeni şeyler katın göreceksiniz ki hayat sizin için daha da güzelleşecek.
Programa belge almaya değil sizlerle beraber olmaya geldim diyen Taranoğlu, bu anlamda bende emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve sizlerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Belge önemli değil, önemli olan bilgidir, hayatımıza yeni bilgiler ve yeni şeyler katmaktır diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan, SAÜ Emlak Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Kargün ve Emekli Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem, Eski Bakan ve aynı zamanda Hendek Emlak Danışmanlığı Kursiyeri olan Ersin Taranoğlu’na vermiş olduğu desteklerden ve kursu başarı ile bitirmesinden dolayı Sertifikasını ve Plaketini takdim etti.
Eski Bakan Taranoğlu ve SAÜ Emlak Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Kargün tarafından Emekli Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem’e de kurs boyunca verdiği desteklerden dolayı plaketi takdim edilmesinin ardından kursta dereceye giren kursiyerlere ödülleri takdim edilerek kursiyerlere sertifika dağıtım töreni sonrası program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184