EMNİYET MÜDÜRÜ KOLTUĞUNU DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yıl dönümü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Hendek’te de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

EMNİYET MÜDÜRÜ KOLTUĞUNU DEVRETTİ


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş Noksel İlköğretim Okulu Öğrencilerini makamında kabul etti.

Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Baş çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.

Yapılan ikramların ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile temsili olarak makamını Noksel İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Berat Temizce’ye teslim eden Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, kısa süreliğine de olsa Hendek Emniyet Müdürü olan Temizce’ye herhangi bir talimatı olup olmadığını sordu.

Temizce, Noksel İlköğretim Okulu çevresinde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığının kontrol edilmesini, İnternet Kafelerin sık sık denetlenmesi, kontrol edilmesi ve tespit ettikleri eksikliklerin yapılması için gerekli talimatları verdi.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler verilen talimatların en kısa süre içerisinde yerine getirileceğini ve bilgi verileceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184