EMNİYETE KURAN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI

Hendek’te Şehitlerimize saygı, Teröre lanet etkinliğini organize eden Komite, Hendek Emniyet Müdürlüğüne Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

EMNİYETE KURAN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI


Hendekte Şehitlerimize saygı, Teröre lanet yürüyüşünü organize eden komitede yer alan Yavuz Gürbüz, Necmettin Sevencan, Yılmaz Saraç, Ömer Gürbüz, Osman Hakan Başkara, Sıtkı Yaz, Esat Keskin, Ahmet Eliyorgun ve Semih Çalman, Hendek Emniyet Müdürlüğüne giderek Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın yerine vekâlet eden Akyazı Emniyet Müdürü Murat Bal’a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hendek Emniyet Müdürlüğüne vekâlet eden Bal, Hediye edilen Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağını öpmesinin ardından gereken hassasiyeti göstererek Müdürlüğün en güzel yerine koydu.

Bal, Milletimizin başı sağ olsun. Mesele Milli bir mesele ise gerisi teferruattır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak istiyorlar. Toplumumuz buna en iyi cevabı psikolojik hareket ederek, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek verecektir. Aşırılıktan ve taşkınlıklardan uzak durarak birlik ve beraberliğimizi gösterelim diye konuştu.
Ziyaret sonrası Polis memurlarına görevlerinde başarılar dileyen Şehitlerimize Saygı, Teröre lanet etkinliği komitesinde yer alanlar İkindi Namazına müteakip Şehit olan Asker ve Polisler için gıyabi Cenaze namazında bir araya geldi.
Merkez büyük Camiinde Şehitler için gıyabi Cenaze Namazı kılınarak Şehitler için Dua’lar edildi.


Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184