En İyi Av Köpekleri Yarıştı

Hendek Belediyesi ile Hendek Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü’nün ortaklaşa yaptığı çalışma kapsamında 12. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması ve Kovucu Irklar Güzellik yarışması Hendek Çakallık mevkiinde yapıldı.

En İyi Av Köpekleri Yarıştı

Binlerce Kişi İzledi

Cumartesi günü alana gelerek hazırlıklarını yapan yarışmacılar, Pazar günü birbirinden güzel görüntüleri izletti. 8 ayrı kategoride yapılan yarışmaya 570 avcı köpeğiyle katıldı. Özel kurulan alanda binlerce avcı ve izleyici yerini alırken, alanda yarışmayı izleyenler heyecan dolu anlar yaşadı. İlçe protokolü ve çok sayıda katılımcıyla birlikte yarışmayı yakından takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, şehir içinden ve dışından gelen tüm konuklarla tek tek yakından ilgilendi.

Plaket Ve Madalya

Alanı gezerek misafirleri ve izleyenleri selamlayan Başkan Babaoğlu, “ Bugün Hendek’imiz güzel bir organizasyona imza atıyor. Şehir içinden ve dışından gelen tüm misafirlerimizi burada ağırlamaktan mutluyuz. Burada sorunsuz, kurallara uygun, standartların harfiyen uygulandığı bir organizasyona şahit olduk” dedi. Hendek Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Yavuz Korkmaz ve ekibine teşekkür eden Başkan Babaoğlu ardından yarışmaya dereceye giren avcılara ve destek veren kuruluşlara plaket ve madalyalarını takdim etti.

Teşekkür Ettiler

Hendek Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Yavuz Korkmaz’da Başkan Babaoğlu’na organizasyona vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ederek, “ Federasyonumuzun, derneklerimizin önemli temsilcileri ile hakemlerimize ve emek veren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Dereceye giren Avcılar

KOVUCU IRKLAR BARAK KATEGORİSİ

1. Ercan Yirmibeş

2. Emre Mercan

3. Turgut Sine

KOVUCU IRKLAR KOPOY KATEGORİSİ

1.Erman Arar

2.Uğur Şahin

3. Gökhan Mamak

KOVUCU IRKLAR YABANCI IRK KOPOYLAR KATEGORİSİ

1. Şenol Yurtdaş

2.Murat Dedecan

3.Şenol Yurtdaş

İNGİLİZ YETİŞKİN

1. Hakan Nur Ok

2. Erdinç Sert

3. Rıza Aydınlı

İNGİLİZ GENÇLER

1.Hakan Nur Ok

2. Akın Narin

3. Enes Çakır

KONTİNENTAL YETİŞKİN

1. İbrahim Demirel

2. Furkan Kacmaz

3. Recep Ali Pehlivan

KONTİNENTAL GENÇLER

1.Enes Çakır

2.İbrahim Demirel

3.Recep Ali Pehlivan

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184