ENGELSİZ TOPLUM PROJESİ TAM GAZ

El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim bölümü gönüllü öğrencileri ile birlikte başlattığı “engelsiz ev, engelsiz aile, engelsiz toplum, engelsiz birey ve engelsiz yaşam” projesi kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

ENGELSİZ TOPLUM PROJESİ TAM GAZ


Tüm engelli vatandaşlara ulaşmak amacı ile yapılan proje kapsamında El Ele Engellilerle Yaşam Derneği yönetimi ve öğrenciler Yenimahalle, Bayraktepe ve Sarıdede Mahallelerinde Engelli bireyleri ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaretlerde sohbet etmenin yanı sıra Ailelerin yaşadığı zorluklar ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alarak fikir alışverişinde bulunuluyor.

El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen “ Projemiz kapsamında mahallelerimizde yaşayan Engelli bireylerimizi tespit ederek ziyaretlerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde Engelli bireyler ve ailelerimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve isteklerini dinleyerek çözüm noktasında hep birlikte fikir alış verişi yaparak çözüme kavuşturmanın çabasını sarf ediyoruz. Bizlere bu proje kapsamında destek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.




Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184