Engin Kahraman’a hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Engin Kahraman’a Gazetecilerden hayırlı olsun ziyareti.

Engin Kahraman’a hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İl Milli Eğitim Müdürü yardımcısı Engin Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Hendek belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendekli gazeteciler Orhan Topçu ve Kadir Kazın, Akyazılı gazeteci Alaattin Onur Engin Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Hendek belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır Hendek ilçemize hizmet eden her birey baş tacıdır Engin Müdürümüzde geldiği ilk günde bir çok sıkıntıyı çözme yönünde önemli yol almıştır, Doğru yapılan her işte olduğu gibi ben ve Hendek belediyesi kendisinin ilçemize yapacağı hizmetlerde yanında olacaktır dedi.

Akyazılı Gazeteci Alaattin Onur Engin Kahraman’ı mesleğe ilk başladığı yıllardan bu güne tanırım çalışkan dürüst ve azimli bir bürokrattır kısa zamanda Hendek ilçemizde yaşanan tüm sıkıntılara son vereceğine inancım tamdır dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184