Eymen Bebek İçin Tek Yürek

Kalpler Sakaryalı SMA hastası Eymen Bebek için attı.

Sakaryalı Esma ve Bülent Çakmak çiftinin oğulları SMA ile savaşan Eymen Bebek için yardımseverler tek yürek oldu.

Dün Akşam Hendek Tv tarafından Eymen Bebeğe destek için düzenlenen canlı yayın programında Eymen Bebeğe nefes olmak isteyen binlerce yardımsever tarafından Eymen Bebek için hatırı sayılır bir destek toplandı.

300 bin kişi takip etti

Hendek Tv’de dün akşam 20.00’da başlayan Eymen Bebeğe Destek gecesini 300 bine yakın izleyici takip ederken, yardımsever Eymen Bebeğe bir nebze nefes olabilmek için birbirleri ile yarıştı.

3,5 milyona yakın destek

Binlerce kişinin Eymen Bebeğe nefes olabilmek için birbiri ile yarıştığı ve destek verdiği gecede yardımseverlerden gelen destek miktarları hesaplandığında 3,5 milyona yakın bir destek toplandığı öğrenilirken, yapılan destekler Eymen Bebeğe ışık oldu.

Binlerce teşekkür

Yardım gecesine katılarak Eymen Bebeğe nefes olmak için birbirleriyle yarışan yardımseverlere teşekkür eden Eymen Bebeğin ailesi Esma ve Bülent Çakmak çifti, desteklerini esirgemeyen tüm yardımseverlere, böyle bir geceyi düzenleyen Hendek Tv’ye, gecede emek veren Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) üyelerine ve emeği geçen ve yardım yapan tüm yardımseverlere teşekkür etti.

İnşallah Eymen’e nefes olur

Saat: 20.00’da başlayan ve izleyicilerin ısrarla devam etmesini istemesi sonucu gece Saat: 03.00’a kadar devam eden canlı yayın sonunda destek veren herkese teşekkür eden gecenin mimarları, Eymen Bebeğe nefes olabilmek adına gerek bizlere ulaşan gerek Eymen Bebek adına açılan hesap numaralarına bağış yapan ve destek vereceklerini belirten tüm yardımseverlerimizin destekleri inşallah Eymen Bebeğimize nefes olur. Destek veren tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyoruz. Eymen Bebeğe nefes olabilirsek ne mutlu bize ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184