Fanart Baskı ve Dikim Evi Açıldı

Fanart Baskı ve Dikim Evi düzenlenen açılış töreni ile Hendek’te hizmet vermeye başladı.

Fanart Baskı ve Dikim Evi Açıldı

Hendek Bayraktepe Mahallesi Kamil Kamışoğlu Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Fanart Baskı ve Dikim Evi, düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliği Emre Yunusoğlu ve Menekşe Kılıç Yunusoğlu tarafından yapılan Fanart Baskı ve Dikim Evi açılışına Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, İşadamları, Esnaflar, Vatandaşlar ile Yunusoğlu ve Kılıç Aileleri, Dost, Arkadaş ve yakınları katıldı.

Hayırlı olsun

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Bayan eli değen tüm işler güzel olur. Bugün yine bir Bayan işletmecimizin olduğu bir işyeri açılışını gerçekleştiriyoruz. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum, İlçemiz için hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

Konuşma sonrası Bahadır, İşletmeciler Emre Yunusoğlu ve Menekşe Kılıç Yunusoğlu ile birlikte kurdele kesimi gerçekleştirerek İşletmeyi gezerek bilgiler aldı.

Giyim konusunda tam hizmet

Her türlü Bay/Bayan Tadilat ve Tamirat, Fermuar, Paça, Etekboyu, Elbise, T-Shirt, Sweetshirt ve Çanta ürünleri konusunda hizmet verecek olan Fanart, Baskı ve Dikiş konularında da Hendekli müşterilerine hizmet vermekte.

FANART BASKI ve DİKİM EVİ

Adres: Bayraktepe Mahallesi Kamil Kamışoğlu Caddesi No: 47/B

Tel: 0530 685 98 90 - 0536 051 86 18

Instagram: fanart.bd

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184