“Fatih Kardeşimizin Daima Yanındayız”

Havai Fişeklerin İmhası Sırasında Meydana Gelen Patlamada Yaralanan Hendek Belediyesi Personeli Fatih Üretmen’i Evinde Ziyaret Eden MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül, “Kardeşimizin morali hayli yüksek. Bizler de Belediyemiz de her zaman yanındayız” dedi

“Fatih Kardeşimizin Daima Yanındayız”

Her Zaman Yanında Olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Taşkısığı'nda havai fişeklerin imhası sırasında meydana gelen patlamada yaralanan Hendek Belediyesi personeli Fatih Üretmen’i evinde ziyaret etti.

Çalışma Arkadaşımız

Geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen patlamada yaralanan ve taburcu edildikten sonra evinde istirahat eden Fatih Üretmen, ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. KOVİD-19 salgını nedeniyle kısa süren ziyaretle ilgili konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Değerli çalışma arkadaşımız ve canımız Fatih Üretmen’i evinde ziyaret ettik. Kardeşimizin her zaman yanındayız ve asla yalnız bırakmıyoruz” dedi.

Morali Hayli Yüksek

MHP Grup Başkanvekili M.Levent Bülbül ise, “4 ay önce havai fişek imhası sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve çok şükür hayata tutunan Hendek Belediyesi personeli Fatih Üretmen kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Kendisini yalnız hissetmiyor, morali hayli yüksek. Bizler de Belediyemiz de her zaman yanındayız.Fatih kardeşimize uzun, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Bu vesilesiyle yaşanan patlamalarda hayatlarını kaybeden işçi kardeşlerimiz ile şehit düşen patlayıcı uzmanı jandarma personellerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184