FATMA & YAVUZ EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Personeli Yavuz Özdemir ile Düzce’nin sevilen ailelerinden Yılmaz ve Emine Baş’ın Kızları Fatma nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

FATMA & YAVUZ EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR


Diyanet Müfettişlerinden Musa ve Zinnet Özdemir çiftinin Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde Toplum Destekli Polislik hizmetleri memuru Yavuz ile Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın yeğeni , Yılmaz ve Emine Baş’ın güzel kızları Fatma Baş  düzenlenen muhteşem nişan cemiyeti ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Düzce Park Saydam Düğün Salonunda Evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Fatma ve Yavuz’u mesai arkadaşları, SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Kampüsü Güvenlik Müdürü Tamer Kebap , Din Görevlileri , sevenleri ve yakınları yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular.


Evlilik yolunda ilk adımı atan Fatma ve Yavuz’un nişan yüzüklerini Müteahhit Hasan Algül takarak çifte çıktıkları yolda mutluluklar diledi.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Fatma ve Yavuz çifti gece boyunca mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevenleri ve yakınları ile bol bol eğlenerek keyifle zaman geçirdil



Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184