Feci Kazada Can Verdiler

Elektrik Mühendisleri Odası Sakarya Temsilciliği üyelerinden Özgür Kara ile eşi Çiğdem Kara, geçirdikleri trafik kazasında can verdiler.

Feci Kazada Can Verdiler


Elektrik Mühendisleri Odası Sakarya Temsilciliği üyelerinden Özgür Kara, Kayseri'de geçirdiği trafik kazasında Hendekli Eşi Çiğdem Kara ve bir arkadaşı ile birlikte yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından Elektrik Mühendisleri Odası yönetimi tarafından yapılan açıklamada, genç yaşta vefat eden üyemize eşine ve arkadaşına Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve EMO camiasına baş sağlığı dileriz ifadelerine yer verilirken, diğer yandan Özgür Kara'nın Cumhuriyet Halk Partisi 2012-2014 döneminde Sakarya İl Yönetim Kurulu üyesi olduğu öğrenildi.

Kurtarılamadılar

Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam Pınarbaşı İlçesi yakınlarında bulunan Dörttaş mevkisinde meydana geldi. Trafik kazasında hurdaya dönen otomobilin içerisinde bulunan Hendekli Çiğdem Kara hayatını olay yerine kaybederken, Özgür Kara, U.K. ve N.A. ağır yaralandı.

Yaralılar sevk edilen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Özgün Kara, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri de kazanın meydana geldiği yerde inceleme yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184