Fıght Akademi Spor Kulübünden Melek Nişancı Huzur Evine Ziyaret

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübünden Sakarya Valiliği Hendek Melek Nişancı Huzur Evine Ziyaret

Fıght Akademi Spor Kulübünden Melek Nişancı Huzur Evine Ziyaret

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Kulübün değerli Antrenörleri, Sporcuları ve velileri Sakarya Valiliği Melek Nişancı Huzur Evinini ziyaret etti.

 Muay Thai Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz sporun sadece salonlara ve sahalara dolup sportif aktivite olmadığını sporculara aynı zamanda toplum bilincini, toplum değerlerine ve bireylerine saygı ve sevgiyi aşılamak ve öğretmek olduğunu dile getirdi.

 Erkan Yılmaz hoca bu bağlamda sporcularımıza toplumumuzun en değerli bireyleri olan yaşlılarımıza saygı sevgi ve onları anlamak ve mutlu edebilmek amacı ile Melek Nişancı Huzur Evindeki yaşlılarımızı ziyaret ettiklerini onlarla sohbet ederek hoş ve güzel bir vakit geçirdiklerini dile getirdi.

Kulüp Antrenörü ve Hendeğimizi Profesyonel anlamda başarıyla temsil eden şampiyonumuz Özgenur Avcıl yaptıkları ziyaretten dolayı inanılmaz mutlu olduklarını yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduklarını dile ihtiyaç anında her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Kulüp Antrenörü Erkan Yılmaz, göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Melek Nişancı Huzur Evi Müdüresi Nurdan Avcı’ya ve değerli personellerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2022, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184