FİLOGRAFİ SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Hendek Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Filografi sergisi yoğun ilgi gördü.

FİLOGRAFİ SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen Filofrafi sergisine Kaymakam İdris Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Şube Müdürleri, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Umut Aşık, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şube Müdürleri, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, İlçe Tarım Müdürü Temel Ata, Okul Müdürü Nursel Arslan, Okul İdaresi, Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Beykoz, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam İdris Akbıyık sergi açılışı öncesi Yeşilyurt İlkokulunu gezerek öğrenciler ile bir araya geldi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu kısa bir teşekkür konuşması yaparak önümüzde ki hafta TEOG sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de kısa bir teşekkür konuşması yaparak serginin hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Öncelikli meselelerinin eğitim olduğunu söyleyen Kaymakam İdris Akbıyık “ Amacımız ve gündemimiz eğitim. Bu amaçla  İlçemizde ‘Bir kitap bir insan’ bir proje başlattık. Hendek her anlamda bir marka olma yolunda. Eğitim alanında da marka olmasını arzu ediyoruz. Eğitime ve eğitimcilerimize destek vermemiz gerekiyor. Bu düşüncelerle burada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Protokol üyeleri hazırlanan 40 Filografi’den oluşan sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel Filografi sergisi protokol ve sergiye katılanlar yoğun ilgi göstererek öğrencilerin başarılarını kutladılar.

Sergi açılışının ardından İmam Hatip Ortaokulu yararına hazırlanan Kermeste çeşitli ikramlarda Bulunuldu.








Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184