Fırsatçılık ve Polemik Zamanı Değil

Hendek Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Berber ve Güzellik Salonlarının tekrar açılmasının ardından basın açıklaması yaptı.

Fırsatçılık ve Polemik Zamanı Değil


Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdettin Çilek yaptığı açıklamada, Berberler, Kuaförler ve Güzellik salonları kademeli normalleşme planı ile birlikte 11.05.2020 tarihinde hizmet vermeye başlamışlardır.

Öncelikle camiamızdaki tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileriz. Sonrasında bu süreçte iş yerlerimizin açılış ve hazırlık aşamasında çok önemli olan hijyen tedbirleri kapsamında bizlere tüm olanakları sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na ve tüm Belediye personeline de çok teşekkür ederiz. Ve bu süreçte her türlü riski göze alıp çalışan meslektaşlarımızın her zamankinden daha hassas, itina ile virüsün yayılmasına olanak dahi tanımadan bu süreci atlatmalarını temenni ederiz.

Süreç ile birlikte ortaya çıkan zamlı fiyat tarifeleri ile kulaktan kulağa yayılan fahiş fiyat uygulaması Odamız bilgi dahilinde değildir. 2020 tarifelerimiz malum süreç ile bir değişiklik ve yenilenme yaşamamıştır. Ekonominin çok zor bir süreçten geçtiği bu dönemde fahiş fiyatlarla karşılaşanların Odamıza başvurması ve tespiti ile birlikte gerekli yaptırımların uygulanacağından emin olunmalıdır.

Ve sevgili Üyelerimiz, sizlerden ricam, Cumhurbaşkanlığımız tarafından açıklanan tüm uygulamalara harfiyen uymanızdır. Odamız olarak tüm gelişmelerden sizleri haberdar ediyoruz ve etmekte olacağız. Bu süreçte camia olarak kendimize yakışanı yapalım. Zaman kişisel çıkar, fırsatçılık ve polemik yaratma zamanı değildir ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184